از پوشک گرفتن دختر 21 ماهه

سلام. دختر من 21 ماهشه دارم از پوشک جداش میکنم الان چهار روزه خودش میگه جیش دارم ولی بعضا یعنی اکثر اوقات ده دقیقه به ده دقیقه میگه جیش دارم میبرم جیش میکنه بعضی اوقات نمیکنه میخوام دلیلشو بدونم و راه کارشو که چرا اینجوری میکنه تا کی اینجوری میمونه ممنون اگه کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز
دليل خاصي نداره خوب حتماً مايعات زياد ميخوره، اندازه مثانه كوچيك هست. آموزش درست توالت رفتن رو بهش بديد و اينكه در توالت كردن به هيج عنوان دعوا و بد رفتاري نداريم چون باعث اضطراب ميشه🙏🙏🙏🌹🌹🌹