ترس کودک از دستشویی کردن

سلام دختر من 21 ماهشه و من از پوشک دارم جداش میکنم جیشش رو راحت یاد گرفته ولی از پی پی میترسه جیغ میزنه وقتی پی پی داره و بلاخره بازور بعد از چند بار مکرر تموم میکنه پی پیشو بنظرتون چیکار کنم درس بشه و نترسه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر عزیز
چند روز پیش همین سوال را که یکی از کاربران عزیز پرسیده بودند پاسخ دادم که پاسخ را برایتان یک باردیگر ارسال میکنم که امیدوارم کمکتان  کند

این واکنش در بچه ها طبیعیه بچه حس میکنه جزیی از وجودش داره کنده میشه وازاینکه چیزی ازش خارج بشه و کم بشه حس ترس داره بهتره با بازی مشکل رو حل کنید بهش بگید که وقتی غذا میخوریم غذای ما کجا میره مثلا غذا از دهن ما میره تو دلمون بعد میاد تو شکممون و مارو قوی میکنه و بقیه غذاها برای اینکه تو دلمون نمونه پی پی و جیش میشن میان بیرون پی پی ها دوست دارند برن خونه خودشون و تو دل ما نباشن بخاطر همین وقتی تو دلمونن فشار میارن که مامیخوایم بیایم بیرون ماباید کمکشون کنیم میتونید وقتی خودتون میرید w.cبگید من میخوام برم w.cتا پی پی هابرن خونشون😊 وقتی تو w.cمیره و پی پی میکنه با خوشحالی بگید آفرین الان پی پی ها خیلی خوشحالن سعی کنید زود آب بگیرید تا شسته شه و بگید ببین تند تند دارن میرن خونشون الان دیگه تو دلت نیستن ودلت درد نمیگیره میتونید از تبدیل های فرنگی استفاده کنید تا در توالت فرنگی بشینه ونبینه
برای کودکتان یک صندلی توالت کوچک بخرید و به او یاد دهید که هر زمان احساس نیاز کرد، روی آن بنشیند. می توانید این صندلی را در حمام، دستشویی یا اتاق خود کودک قرار دهید.
 غذاهای ملین و مصرف سبزیجات را در برنامه غذایی کودکتان بگنجانید
 5 نکته مهم را بخاطر داشته باشید
1. نکته مهم آن است که برخورد والدین در مواجهه با رفتار کودک، باید همراه با آرامش و به دور از ایجاد تشنج باشد.
2.والدین نباید با هیچ روشی که به اعمال زور منتهی شود، کودک را وادار به عمل دفع کنند.
3.نباید برای حل این مشکل از تهدید و تنبیه استفاده کرد.
4. والدین می‌توانند از خوراکی‌های ملین مانند سبزیجات فراوان و یا آلو در رژیم غذایی کودک استفاده کنند تا دچار یبوست نشود.
5.هرگاه کودک خواست به وسیله این رفتار، قدرت نمایی کند یا باج عاطفی بگیرد، والدین با استفاده از تکنیک کم توجهی به رفتار نامطلوب، از این خواست کودک جلوگیری کنند.