معرفی بیمارستان دولتی برای زایمان طبیعی

سلام من دنبال یه بیمارستان خیلی خوب دولتی هستم برای زایمان طبیعی. بعضی جاها رو شنیدم دكتر كشیک میاد برای زایمان طبیعی. می خوام زیر نظر یک دكتر باشم فقط. لطفا راهنماییم كنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
شما باید در مرحله اول پزشک برای خودتان انتخاب کنید چون چه در بیمارستان دولتی و چه در بیمارستان خصوصی در صورتیکه پزشک نداشته باشین پزشک کشیش برای شما زایمان انجام می دهند ودر زمان انتخاب پزشک بیمارستانهای دولتی که طرف قرارداد ایشان باشند را انتخاب کنید معیار انتخاب بیمارستان خوب برای افراد با سلیقه های مختلف متفاوت است