سلام. خسته نباشید آیا ماسک حنا که ترکیبش: ماست کم چرب و حنا و گلاب هست.

برای روشن شدن پوست و آفتاب سوختگی خوبه؟ جواب میده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

درود. بله مفیده بخصوص لیمو ترش و عسل به ترکیب ماسک اضافه بشه. البته اینا درمانهای کمکی هستند و برای درمان لک صورتتون باید دنبال درمانهای اساسیتری باشین.

تجربه شما

سلام آقای دکتر خسته نباشید برای درمان لکه قهوه ی که بر اثر سوختگی لیزر به وجود اومده درمان قطعی هست ?

@eli_j
کاربر گرامی سلام لطفا سوال خود را در بخش (از مشاوران کلینیک نی نی سایت بپرسید) مطرح کنید . با تشکر