ارتباط سطحی و رگه خونی

سلام . من با نامزدم ارتباط سطحی داشتیم نه برخورد آلت. و بکارت من حلقوی شرابه ای هست. حدود یک ساعت بعد رابطه وقتی دستشویی رفتم یک رگه خون کمرنگ داخل ترشحاتم دیدم ولی قبل اون چیزی نبود وقتی نگاه کردم و اون روز ده روز از پریود قبلی من گذشته بود میخوام بدونم اون رگه کوچیک خون برای چی بوده ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجوی عمران وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممکن است آسیب پوست باشد  میتواند به  لانه گزینی مربوط شود میتواند آسیب به بکارت باشد که شما متوجه آن نشدید   دلایل زیادی دارد بهرحال اگر نگرانید معاینه شوید روزخوش