ناراحتی از دیدن خواب تکراری

سلام. من یه فرد رو که قبلا میشناختم و الان ۳ سال کامل جدا شدیم و هیچ ارتباطی نداریم رو تقریبا هر شب خواب میبینم با موضوعات مختلف خیلی کلافم و ناراحت و دپرس میشم چون ازدواج کردم لطفا کمکم کنین بهم علتش رو بگین و راه درمان ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

علتش اینه که شما هنوز به اون فرد فکر میکنید

سعی کنید در برابر این مساله رفتار خنثی داشته باشید

اگر ناراحتی و دلخوری از ایشون دارید یک روز در کمال ارامش بشینید و مفصلا راجب اون روزا و اون موضوعات فکر کنید

مثلا فکر کنید که چرا این رفتار رو کرد ،چرا جدا شدین و... همه دغدغه خودتون رو در این مورد روی کاغذ بنویسین و بعد از اینکه کانل شد کاغذ نوشته رو از بین ببرین این کار به ما کمک میکنه تا هیجانتون تخلیه بشه و دیگه در ناخوداگاه خودتون بهش فکر نکنید

نمیدونم همسرتو رو با ایشون در ذهنتون مقایسه میکنید یا نه
اگر زیاد درگیری ذهنی در مورد این شخص دارین مجدادا سوال بپرسین تا راهنمایی تون کنم