کم کاری تیرویید و سیاهی بازوها و صورت

با عرض سلام و ادب

من دختری 27 ساله هستم و حدود 1 ساله متوجه شدم کم کاری تیرویید دارم و قرص لوتیروکسین مصرف میکنم روزی 1 عدد صبح.چیزیکه چندساله باهاش درگیرم اینه که بازوهام و صورتم تیره شده و مثل قبل نیست  آیا این عوارض کم کاری تیرویید هست؟البته سابقه تخمدان پلی کیستیک هم دارم ..آیا این بیماری ناشی از کم کاری تیرویید هست یا برعکس؟ اینم بگم که پریود های منظمی دارم ولی موی زاید دارم حدود 20 کیلو هم در مدت یک سال کم کردم و موهای زایدم خیلی کم تر شدن ....ممنون میشم درمانش رو بهم بگید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

درود. علت تیرگی ها تیروئید نیست. ممکنه تیرگی ها جای جوش باشه یا احتمالا بیماری به نام ماکولارآمیلوایدوزیس باشه. تو اینترنت سرچ کنید و ببینید علائم شما شبیه علائم این بیماری هست. البته تشخیص بهتر با معاینه مشخص میشود.