سلام خسته نباشید دختر من سه سال و نیمشه از اولم خیلی بچه شیطون و کنجکاوی بود طوری که وقتی بیرون میرفتم برای خرید اسیر میشدم از بس که تو مغازه ها به همه چیز دست میزد یا حتی خونه کسی میرفتم همش دنبالش بودم چیزی رو خراب نکنه همین جوری هم مونده هنوزم دوست داره همه چیزو دست بزنه و کارهای خطرناکم زیاد میکنه وقتی هم بهش بگم این کار بده و انجام نده بیشتر اون کارو انجام میده طوری که بر خلاف میلم بعضی وقتها باهاش شدیدا برخورد میکنم یا داد میزنم یا حتی چند بار دست روش بلند کردم واقعا خسته شدم خونه هر کی میرم خجالت زدم میکنه توی خونه وقتی تنهاست رفتارش بهتره ولی به محض اینکه کسی بیاد حتی پدرش یا خونه کسی بریم کلا کارهاش رو از سر میگیره دوست ندارم دعواش کنم ولی واقعا مجبورم میکنه تو رو خدا راهنماییم کنید چون واقعا خسته شدم احساس بدی دارم فکر میکنم نتونستم بچمو درست تربیت کنم و خیلی غصه میخورم طوری شده که اصلا دوست ندارم از خونه بیرون برم یا با کسی رفت و آمد کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:
دوست عزیز همانطور که خودتان هم متوجه شده اید مشکل فرزندتان مشکل تربیتی است. و با انجام چند تکنیک اصلاح رفتار کاملا از بین می روند.
لذا به شما پیشنهاد می کنم برای این مهم به روان شناس کودک به صورت حضوری مراجعه  کنید.
سربلند باشید مثل شمشاد