کرمک در هفته 33 در بارداری

سلام خسته نباشيد

چند روز پيش من از شما سوال پرسيدم در مورد اينكه من ٣٣ هفته و چهار روز باردارم و در مدفوع خود كرمک ديدم و شما گفتين سريعا به پزشک مراجعه كنين .. از اونجايي كه ايران نيستم و شرايط دكتر رفتن اينجا فرق داره زنگ زدم و يه وقت از دكتر خواستم و خود دكتر بهم زنگ زد که نميتونم بهت قرصی بدم بايد هر روز دوش بگيری و نظافت و از اين حرفا همين .....

من خيلی نگرانم نكنه برا بچه مشكلی پيش بياد كاش ايران بودم 😞 تو رو خدا راهنمايی كنين  هيچ كاری نميتونم كنم دكترا اينجا مثل ايران نيستن اصلا قرص نميدن 😔

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام طبق قوانین گروه ما اجازه دارودرمانی نداریم .طبق گفته پزشکتان عمل کنید بهداشت خود وغذایتان رابیشتر رعایت کنید نگران نباشید شب خوش