سلام وقت بخیر

من و همسرم آذر ماه ۹۶ ازدواج کردیم توی مرحله ای هستم که احساس سردرگمی می کنم. نمی دونم برای بچه دار شدن اقدام کنم یا ارشد بخونم . یه بار هم سقط داشتم. هردو رو دوست دارم نمی دونم کدومشو اول پیگیری کنم. میترسم بارداریمو بذارم واسه دو سال دیگه دیر بشه . خودمم خیلی بچه دوست دارم. در حال حاضر معلمم . خداروشکر مشکل مالی هم نداریم. از لحاظ امکانات در حد خوبی هستیم ولی من باز احساس می کنم از لحاظ تحصیلی و شغلی به جایی که باید نرسیدم . احساس خلا می کنم همیشه . آخه دوران کنکور میخواستم پزشکی قبول بشم ولی اراده ی کافی نداشتم و خوب نخوندم سال آخر. وقتی دیگه نمره ی خوبی نیاوردم . معلمی رو انتخاب کردم. البته می تونم یه جایی نزدیک محل زندگیم ارشد بگیرم. ولی اونها آزاد هستند. میخوام دانشگاه دولتی تهران باشه که از محل زندگیمدن دوره . ۶ یا ۷ ساعتی راهه. به نظر شما من چیکار کنم. گیج شدم؟ می شنوم یکی حامله است یه حالی میشم منم دوستدارم بچه داشته باشیم . همسرمم انتخاب رو پای خودم گذاشته . اونم چیزی نمیگه .  تصمیمیه که باید خودت بگیری بعد نگی به خاطر بچه نتونستم درس بخونم. اگه راه درست رو می دونید ممنون میشم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳/۵ شغل معلم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز این دو برنامه ای که دارد هر کدام مسئولیتهای به همراه دارد .
برای بارداری شما سن خود را نگفتید که آیا زمان برای بارداری دارید یا نه ؟ عملا هیچ وقت برای درس خواندن دیر نیست . حالا که آنقدر بچه دوست دارید می توانید اولین فرزند به دنیا بیاورید و در این تایم که فرزند به دنیا آمد درس بخوانید تا قبول شوید و این زمانی که فرزند شما بزرگ می شود و شما درس می خوانید می تواند بهترین زمان باشد برای درس خواندن باشد و حتی بعد از اتمام درستان هم می توانید به فرزند بعدی فکر کنید چون فاصله سنی زیاد هم خوب نیست .
موفق باشید .

تجربه شما

سپاس بابت راهنماییتون خیلی لطف کردین

من  تقریبا بیست و چهار سالمه

🌷🌷🌷🌷🌷خیلی ممنونم