ترک اعتیاد همسر

سلام. من همسرم اعتیاد به تریاک داره توی هر سالی دو سه بار ترک میکنه الان هم پنج ماهه که ترک کرده اما میگه میخوام یه روز در هفته بکشم من واقعا نمی دونم چطور بهش بگم. که این کارش خطرناکه و ممکنه که دوباره بره سمتش تو این چند وقت خیلی سختی کشیدم اما چون شوهرم و بچه هامو دوستدارم میخوام زندگیمو حفظ کنم خواهش میکنم کمکم کنید چی بگم به شوهرم تا بذاره کنار من باهاش مهربونم و مواظبم همیشه چیزی نگم که اعصابش خرد بشه و بره سمتش

اطلاعات تکمیلی

سن 32 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

با سلام دوست عزيز ممنونم كه ما رو انتخاب كرديد

اعتياد يعنی وابستگی شديد به كاری، ماده، رفتاری و... . اينكه همسر شما هر از چند گاهی ترک ميكنند  ولی مجدداً اقدام به مصرف ميكنند خودش بيانگر شدت وابستگی جسمانی ايشون به ماده مصرفی هست. وقتی فرد معتاد مصرف رو كنار ميگذاره و به اصطلاح ترک می كنه واقعاً دچار مشكلات شديدی جسمانی و حتی روحی می شه و تا مرز افسردگی پيش ميره. حس ميكنه يه چيز بزرگ رو تو زندگی گم كرده و اين آزارش ميده. مدام حس سردرگمی داره. بنابراين فرد معتاد بيمار تلقی می شه  و نياز به پرستاری و توجه های ويژه داره بنا به فرموده خودتون شما اين شرايط رو توی زندگيتون ايجاد كرديد. ولی ترک كردن و داشتن زندگی پاک يک امر چند وجهی هست، يک وجه اين موضوع شما هستيد و وجه اصلی اين موضوع همسرتون هست. تا زمانی كه همسرتون به اين يقين نرسند كه مصرف مواد رو كنار بگذارند، كاری غير از مدارا نمی شه انجام داد، چون همسرتون دارن شما و درمان رو پس ميزنند. شما ميتونيد با صبر و شكيبايی كنار همسرتون باشيد و با رفتارهای منطقی تون ايشون رو راهنمايی كنيد تا خودش " خسته " بشه و مواد رو كنار بگذاره.