تلخی دهان در بارداری

با عرض سلام و خسته نباشید . من در هفته ۸ بارداری هستم.حدود یک هفته هست که مزه دهانم خیلی بد شده و تلخ هست. خواستم بدونم علت این تلخی دهان چیه؟ و آیا ربطی به جنسیت جنین داره؟ ممنونم از پاسخگویی شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز این مسئله طبیعی است وبه علت تغییرات هورمونی این اتفاق می افتد و ربطی به جنسیت جنین ندارد  موفق باشید.