دختر من وقتی شیر میخوره انگار که نفس کم میاره و سخت نفس میکشه و خس خس میکنه الان ۴۵ روزشه تا یک ماهگی اصلا بالا نمیاورد ولی الان یه خرده بالا میاره بدنش گرم و دست و پاهاش سردند آیا علایم رفلاکس پنهانه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز برای تشخیص ریفلاکس به معاینه و بررسی بیشتری توسط پزشک نیاز است. علائمی که شما ذکر کردید می تواند از علائم ریفلاکس باشد. در ریفلاکس وزن گیری نوزاد نیز مهم است. بالا آوردن شیر همیشه نشانه ریفلاکس نیست شاید در آن وعده شیر زیاد خورده است.
سعی کنید نوزاد هنگام شیر خوردن حالت شیب دار داشته باشد، دفعات بیشتر با حجم کمتر شیر بدهید، بعد از شیر خوردن بلافاصله نوزاد را نخوابانید بلکه آروغش را بگیرید. اگر وزن گیری مناسبی ندارد و به دفعات زیاد استفراغ دارد جهت معاینه به پزشک مراجعه کنید.