توقع زیاد خواهرشوهر از همسرم

سلام بنده ۴ساله ازدواج کردم. خواهرشوهر من آدم متوقعی هست و متاهله، همش میخواد از همسر من پول بگیره با اینکه درآمدشون بد نیست یا شایدم از ما بیشتره ولی معلوم نیست چیکار میکنن پولشونو همش از همسر من تقاضای مادی داره، ما خودمون زندگی با مشکلات مادی داریم واقعا و کاملا هم در جریانه، ولی اگه همسرم بعد مدتی چیزی برای من بخره یا جایی بریم فکر میکنه ما داریم و فوری درخواست پول میکنه زنگ میزنه به شوهرم پول به کارتش بریزه، یه اخلاق بدیم که داره اینکه اگه بهش پول ندیم کج خلقی میکنه. بد رفتار میشه. انگار وظیفمونه‌. همسرم میگه طلا اینا  جلوش ننداز با اینکه جدیدا نخریدم! یا جایی میریم میگه خبر دار نشن توقع میکنن، تا زمانی که همسرم مجرد بوده نزاشته چیزی پسنداز کنه😢همه رو به بهونه های مختلف گرفته و پس نداده. الانم نگران آینده هستم میترسم همسرم یواشکی همین مقدار پولی که با زحمت در میار رو تقدیم کنه،آخه خیلی بهش میگه پول بده اینجوری نیست که چند بار نده بهش و کوتاه بیاد. یا برای اینکه قهر نکنه همسرم بهش پول بده. من چه رفتاری داشته باشم با همسرم و خواهرش.؟ میخوام رابطشونو بهم بریزم ولی داره رفتار خواهرش آزارم میده

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه مارو انتخاب کردید
دوست عزیز راجع به ناراحتی خودتون نسبت به این ماجرا با همسرتون صحبت کردید؟ بیان کردید که زندگی مشترک خودتان در اولویت است
و اینکه چرا از ناراحتی خواهر همسرتان ترس دارید؟ هر کسی زندگی خودش را دارد و قرار نیست که شما زندگی خود را پنهان کنید تا خواهر همسرتان از شما پولی درخواست نکند.
باید رفتار جراتمندانه را یاد بگید به این معنی نیست که خواهر همسرتان را ناراحت کنید اما در برابر خواسته هایی که فکر می کنید لزومی ندارد نه بگویید و این نه نگفتن و ترس داشتن از کمبود اعتماد به نفس خودتان و همسرتان نشات می گیرد که بهتر است با یک مشاور حضوری در ارتباط باشید تا راهنمایی هایی بهتری را در این خصوص دریافت کنید.
پیشنهاد می کنم کتاب عزت نفس در ده گام نوشته دیوید برنز را حتما مطالعه کنید

موفق باشید