علت سرگیجه و حالت تهوع

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 156 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . الان حدود چند هفته هست که کم و بیش‌ این‌ علایمو دارم احساس میکنم وسط سرم خالیه و گاهی خیلی کم احساس‌ میکنم اجسام اطراف حرکت میکنه (سرگیجه) و یکم حالت تهوع پیدا میکنم من فقط ویتامین ای مصرف میکنم و هیچ بیماری زمینه ای ندارم این علایم به چه علت هست؟  (من خیلی مضطربم)

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.بسیاری ازاین علایم درزمینه اضطراب شماقابل توجیه است.ولی توصیه میکنم توسط روانپزشک ارزیابی کامل شویدونیازبه تصویربرداری ازمغزنیزجهت اطمینان خاطر وجوددارد.

تجربه شما

اقای دکتر استرس که تو همین مدت دو ماه زیاد داشتم چون بچه دارم بخاطر اذیت کردن بچه هام استرس اضطراب زیاد داشتم  آیا دارویی هست که من مصرف کنم؟ من فعلا در روستا هستم  تا دو هفته دیگه امکان رفتن به دکتر رو ندارم

@فلیسیطی

کاربر گرامی سلام. سوال شما در حیطه فعالیتهای تخصصی کلینیک نی نی سایت نمی باشد.