سلام وقتتون بخیر

ببخشید من سونو که رفتم یه فولی ۲۴ روز دهم سیکل داشتم البته از داروهای محرک تخمک گذاری استفاده کردم از علایمم و تجربه ماه قبلم احتمال دادم روز دوازدهم آزاد بشه (البته دکتر آمپول اچ سی جی داده بود که من با توجه به اینکه دیگه قصد آی یو ای نداشتم تزریقش نکردم ) همون زمان نصف شب سمت راستم تیر میکشید و منم خودم اقدام به بارداری کردم حالا از اون روز همش سمت راستم بعضی وقتها درد احساس میکنم

به نظرتون از چی میتونه باشه؟ میترسم آزاد نشده باشه و تبدیل به کیست شده باشه و ایجاد درد بکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام منظورتون از فولی چیست.شما نباید خودسرانه در روند درمان تصمیم گیری کنید چون از داروهای تخمکگذاری استفاده کردید باید حتما تحت نظر می بودید چرا که ممکن است دچار عارضه شوید .اگر علایم ادراری هم دارید آزمایش ادرار دهید از نظر عفونتها چک شوید اگر تاخیر پریود داشتید حتما آزمایش بارداری دهید .ویک سونوگرافی هم پیشنهاد میشود شب خوش