سلام خسته نباشيد . ٢٨ ساله هستم و از دوران بلوغ قاعدگى مرتب و ٢٨ روزه داشتم .

يک سال و نيم پيش دل درد گرفتم و بيمارستان رفتم گفتن كيست ساده در تخمدانم دارم و دكتر بهم استراحت داد و گفت پريود شى جذب ميشه و پروژسترون روزى ٣ تا بهم داد تا ١٠ روز بعدش من پريود شدم و دوباره سونو كردم و ديگه كيست نداشتم ولى ماه بعد كه باز رفتم دكتر سونو واژينال شدم و گفت اين سرى تو اون يكى تخمدانم كيست دارم و گفت از اين به بعد بايد دو دوره قرص روكين بخورى و یک دوره نخورى و دوباره دو دوره ...

يک سال و نيم گذشت و تو اين مدت دو بار تو ماه هايى كه قرص نخورده بودم سونو دادم و فوليكول خوب داشتم الان اقدام به باردارى كردم اولين ماه كه نشده و دارم پريود ميشم . سؤال من اينه كه اگر من بايد ٢ ماه بعد و قرص بخورم و بعد يک ماه نخورم شانس بارداربم خيلى مياد پايين . و تا به حال كسى رو اينطورى نديدم كه تو اقدام مجبور بشه قرص بخوره . نظر شما چيه ؟ ببخشيد طولانى شد

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اگر قصد بارداری داريد نبايد قرص ضد بارداری بخوريد و من دليل مصرف دو ماه يک بار قرص را نميدانم !