وظیفه انسان ها در مقابل تهمت و آبرو بردن دیگران

سلام

وقتی یه نفر مثل آب خوردن داره آبرویه یه مومن بی گناه رو میبره وظیفه من نوعی چیه چه کنم

آیا بگم به اون که داره آبروشو میبره

سکوت کنم

این فرد هم کارشه پشت سر بندگان خدا بُهتان میزنه و بعد حاشا میکنه خیلی هم قسم دروغ میخوره

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام علیکم؛ شما وقتی غیبت مومنی رو می شنوید دچار گناه شده اید و برای مرتفع کردن این گناه وظیفه دارید در حد امکان از آبروی او در همان مجلس دفاع کنید و به غیبت کننده تذکر دهید که غیبت نکند و اثر غیبت را هم با دفاع از آن مومن از بین ببرید.