اعتیاد همسر به متادون و مشکلات در زندگی مشترک

سلام. شوهرم متادون مصرف میکنه، خیلی عصبی شده، چند روز خوبه چند روز بعد قاطی میکنه، زمانی که بحثمون میشه چند بار دست روم بلند کرده بد دهنی میکنه بعد پشیمون میشه، از تو تلگرامو اینستا عکس زنها رو اسکرین شات میگیره بعضی وقتها تو خیابون متوجه میشم نگاهش این ور اون وره ولی بهش میگم دعوا درست میکنه، الان ۴ سال با رفتارهاش کنار اومدم به قول ترک کردن متادون عمل نکرده، تازه بچم میخواد میگه من تو زندگی چیزی کم نمیزارم واست این قرص لطمه ای تو زندگیمون نمیزنه تو بیخود بهونه میگیری ولی این قرص باعث عصبی شدنش، کم شدن میل جنسیش، افسردگیش  شده تازه من میترسم وابستگیش بیشترم یشه، خیلی بهش وابستم دوستش دارم تصمیم منطقی به نظر شما چیه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

سلام دوست عزيز ممنونم كه ما رو انتخاب كردين
دوست عزيز اعتياد يه مشكل نابود كننده و جداً خانمان سوز هست. مشكلاتی كه به طبع اعتياد به وجود مياد درگيری ها و مشكلات خيلی زيادی رو برای خود معتاد و خانواده معتاد به وجود مياره.
در مورد اين كيس شما توضيحاتی در مورد روابط و اقداماتی كه جهت كمک به ترک همسرتون انجام دادين، رو توضيح ندادين، با اين حال اعتياد مجوزی برای همسر آزاری، ضرب و شتم، خيانت و غيره نيست. در واقع شما علاوه بر معضل اعتياد با مشكلات شديد ديگه ای هم مواجه هستيد كه در شأن يك انسان نيست. تو اين شرايط بحرانی، خواست همسرتون مبنی بر بچه دار شدن هيچ منطقی نيست. اينكه ميفرمايين همسرتون بعد از اينكه دست روی شما بلند ميكنن، حالت پشيمانی بهشون دست ميده، باز هم منطقی نيست. وقتی فردی از موضوعی پشيمان ميشه سعی ميكنه ديگه تكرارش نكنه، در مورد شرايط شما همسرتون دارند به اين قضيه هم عادت ميكنن. چون رفته رفته امكان تشديد اعتياد در ايشون وجود داره(اقدامی به ترک نميكنن) پس امكان افزايش اين رفتارشون هم وجود داره.
در مورد موضوع اسكيرين شات و سايره... ، اگر ايشون به تازگی دارن اين كار رو انجام ميدن؛ به دليل كاهش قوای جنسيشون هست، ايشون به عنوان يک مرد نميتونن با اين موضوع به راحتی كنار بيان، به همين خاطر سعی در برقراری ارتباط با ديگران ميكنن تا به خودشون ثابت كنن مشكل جنسی ندارن.
يك سوال؟ به نظر شما اگه شما با شرايط موجود بچه دار بشين، آينده بچه شما چطور خواهد بود؟؟!!!
من از نوشته هاتون حس ميكنم شما تو جبهه دفاع و سردر گمی ايستادين و فقط دارين با راهكارهايی كه شما رو ضعيف و ناتوان تر جلوه ميده فقط از خودتون دفاع ميكننين، و خودتون و واقعيت رو پشت نقاب " بهش وابستم و دوستش دارم" پنهان كردين. انسان بايد در برخی موارد به خودش جرأت بده و با خودش رو راست باشه تا بتونه تصميمی منطقی داشته باشه. اگر شما از همسرتون كتک می خورين مطمئن باشين كه شما هم مقصر هستين. چون خودتون رو ضغيف و وابسته جلوه دادين و همسرتون اين رو ميدونن و از اين قضيه به نفع خودشون استفاده ميكنن. اگه خودتون يک مقدار حساب كتاب كنيد؛ به جواب سوالی كه از من پرسيدين ميرسين، به شرط اينكه خودتون رو تو دسته ضعيف ها نبينين، و به خودتون احترام بگذاريد و از خودتون بپرسيد" آيا اين زندگی و اين طرز رفتار ها در شأن من هست ؟ "