گریه کودک 3 ساله

27 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. کودک من ۳ سال و ۴ ماهه است . بعضی اوقات گریه شدید وحشتناک میکنه صبح زود و یا نیمه شب و هر موقع که نمیخواد چیزی بگه با گریه . پای کوبیدن شدید . و آخرش بعد نیم ساعت گریه خواستش رو میگه. در ضمن یه دختر ۱۸ ماهه هم دارم . با خواهرش هم بیشتر دعوا میکنه و میزنه . من هم موندم که با این رفتارش چه کنم . کلافه هستم کمکم کنید . ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

به احتمال زياد مشكل كودک شما فرزند پروری هست و به خاطر نوزاد ديگه توجه ها از اون گرفته شده  و برای جلب توجه اينكارو ميكنه. بايد فرزندپروری رو آموزش ببينيد🙏🙏🙏🌹

تجربه شما

ممنون از راهنمایی تان .