دعوا بین همسرم و خانوادم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 176 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام روز بخیر

من یه خانم ۲۰ساله هستم و تقریبا هشت ماهه که عقد کردم اما در طی مدتی که عقد کردیم تنش ها و دعواهای زیادی بین من و یا همسرم و خانوادم وجود داشته.همسر من یک مقدار زود نسبت به هرچیزی واکنش نشون میده و عصبانی میشه اما بلافاصله بعدش آروم میشه و پشیمون.اما خانواده من توقع دارن که من کلا به حرف های اون اهمیتی ندم و تابع خانوادم باشم و هرچیزی که اونا میگن انجام بدم هرجا که میگن برم‌ و همسرم با این امر مخالفه.بعد از هر دعوا و بحثی هم خانوادم تمام حرفاشون رو روی من خالی میکنن انگار که من مقصر صد در صد هستم.همسرمم گاهی اوقات بدون دلیل منو قضاوت میکنه و میگه که من هم اون رو به خانوادم فروختم.واقعا نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید خیلی نگرانم.

ممنونم ازتون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متوجه شرایط سختی که رار گرفته اید هستم . معمولا دوران عقد با تمام خوشی هایی که دارد یکی از پرتنش ترین دوران به حساب می آید.

وقتی شما ازدواج کرده اید به این معنی است که زندگی مجزا تشکیل داده اید و قرار است یک خانوده جدید تشکیل دهید اولویت شما در زندگی خودتان وهمسرتان هستید که قرار است از این بس باهم زندگی کنید نه پدر ومادرتان
البته این به آن معنا نیست که احترام والدینتان را نگه ندارید و بخواهید بی احترامی انجام دهید ولی حد وحدود روابط را باید مشخص کنید . شما متاهل هستید و همسرتان نقش بسیار مهمی در زندگیتان دارد پس به والدینتان در کمال ادب و احترام بگویید که به عنوان یک زن متاهل وظیفه خود میدانید که با همسرتان هماهنگ باشید و نظراتش در زندگی شما مهم باشد .این شما هستید که با رفتارتان به دیگران میگویید که به همسرتان احترام بگذارند

از طرفی پیشنهاد میشود دوران عقد بیشتر از یک سال نباشد اگر مشکلی ندارید بهتر است هر چه زودترازدواج کنید تا حساسیت ها کمتر شود

به همسرتان این اطمینان را بدهید که اولویت زندگیتون است و به نظر وعقیده او احترام میگذارید واز ایشان توقع دارید که احترام والدینتان را نگه دارد و به حرمت بزرگتربودنشان حرفی نزند که جایگاه خودش وشما زیر سوال برود
در مورد زود عصبانی شدن همسرتان توصیه میکنم بخواهید به مشاوره مراجعه کنند و مهارتهای مدیریت خشم را مطالعه کنند

تجربه شما

مشکلی برای زودتر ازدواج کردن نیست اما به خاطر تنش ها خانوادم اجازه نمیدن که ازدواج کنیم

@marybanoooo
دوست عزیز شما رسما و قانونا همسر ایشان هستید و خانواده شما نمیتوانند مانع ازدواجتان شوند اگر خودتان فکر میکنید تنش هایی که وجود دارد در زندگی اینده شما نقش دارد بهتر است هردو به مشاوره ازدواج مراجعه کنید ونظر کارشناس را در مورد ادامه این رابطه جویا شوید و بخواهید تا با خانوده تان صحبت کنند ولی اگر فکر میکنید فقط لجبازی بین همسرتان وخانوده تان است بهتر است زودتر ازدواج کنید