اعتیاد و پرخاشگری پسر 22 ساله

سلام تو رو خداکمک کنید

داداشم ۲۲ سالشه پرخاشگر و افسرده و معتاد شده تازه هست شاید بشه کاری کرد ولی به کسی اجازه نمیده حرف بزنه باهاش. سریع بیرونمون میکنه از اتاقش متن هایی برای خودکشی میزاره توی پیجش. نمیدونم چیکار کنم تک پسر هست و بابامونم فوت شده

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. برادر شما یک مورد اورژانس روانپزشکی است و سریعا باید در بیمارستان روانپزشکی بررسی و در صورت نیاز بستری شود. در صورتیکه خودش تمایل به بستری نداشت میتوانید از اورژانس 115 کمک بگیرید. افکار خودکشی او راجدی بگیرید.