درمان زردی نوازد 23 روزه

با سلام سال نو شما مبارک.  پسرم الان ۲۳ روزشه در روز ۴ تولدش بخاطر زردی ۱۷.۴ بستری بستری شد و سه روز بستری بود و ازش خون میگرفتن و آزمایشات گفتن یکم عفونت داره گفتن عادی رو ۱۰ هست برای پسرم رو ۱۶ بود دو روز Nicu بستری بود و آنتی بیوتیک بهش زدن و خوب شد خداروشکر و ۱۴ فروردین توی ۱۹ روزگی چک کردم زردیش ۹.۲ بود خواستم بدونم الان مشکلی هست خیلی نگرانم چیکار کنم همینم بیاد پایین و نیاز به چک کردن هم هست در ضمن گروه خونی من A منفی و پسرم O مثبت و پدرش Oمثبت. سوزن روگام هم زدم توی بارداری. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
آزمایش زردی نوزاد شما رو به کاهش و قرار گرفتن در رنج نرمال است. باتوجه به اینکه عفونت نیز داشته بهتراست یک چکاپ مجدد نزد پزشک داشته باشید.