طلاق عاطفی با همسر

سلام. من با همسرم دچار طلاق عاطفی شدم.

ایشون بارها مشروب خوردن و منو اذیت کردند. و من همیشه بخشیدمش و سعی کردم کمک کنم ترک کنه. ولی روز به روز بد و بدتر شد. به جایی رسید که دیگه از چشمم افتاده و دیگه دوستش ندارم. هرچند بازم قول میده ترک کنه و... ولی هیچ خلوص نیتی نشون نمیده و تلاش نمیکنه مجددا دل من رو بدست بیاره. منم حس میکنم دیگه دوستش ندارم‌. حتی فکر اینکه منو ببوسه یا لمسم کنه ناراحت و عصبیم میکنه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل شت کنکور وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام دوست عزيز

احساس شما رو درک ميكنم چراكه درشرايط ناخوشايندی به سر مي بريد ولی بايد بهتون بگم كه مساله ای كه همسرتون داره و خانواده رو هم درگيرش كرده مسئله ای نيست كه به خودی خود و با قول دادن حل بشه وهمينطور فاصله گرفتن شما ازايشون وناراحتی تون هم اوضاع رو بهتر نميكنه .عملی كه ايشون انجام ميدن تاحدودي غيرارادي ونا خودآگاه هست واحتمالا براي فرار ازچيزي يا كاهش اضطراب ويا سرپوش موقت گذاشتن روي احساس ناخوشايندشون دست به اين كار می زنند پس شما بايد بجای فاصله گرفتن وناراحتی يابه وجود آوردن شرايط برای طلاق عاطفی به دنبال علت گرايش همسرتون به مشروبات الكلی باشيد كه مسلماً به تنهايی ازعهده شما خارج خواهد بود بنابراين پيشنهاد من به شما اينه كه با يک روانشناس يا مشاور متخصص دراين زمينه صحبت كنيد و از اونها برای حل اين مشكل كمک بگيريد چراكه وقتی به كمک متخصص ريشه مشكلات پيدا بشه پيدا كردن راه حل ساده تر و امكان پذير خواهد بود ودر طول اين مسير شما همواره بايد همراه وحمايتگر همسرتون باشيد تا هرچه بيشتر انگيزه برای بهبودی پيداكند.

موفق باشيد.