مشاوره در دوران آشنایی و قبل از ازدواج

سلام من در شرف نامزدی با پسری هستم که دوستش دارم و امکانش هست که تا آخر تابستون عقد کنیم ولی موضوعی که خیلی منو میترسونه اینه که خیلی به خانوادش وابستست.مخصوصا مامانش .سه تا خواهر هم داره  که خیلی پررو ان.نمیدونم چیکار کنم والا تازه یک ساله که با خانوادم از تهران اومدیم مشهد و این پسری ام که دوستش دارم تو همین شهر زندگی میکنه.چهار سال هم هست که با هم آشنا شدیم.یه بار گفتم در آینده من خوشم نمیاد مهمون داشته باشیم یه جوری کولی بازی راه انداخت که دعوامون شد.پیله کرده بود که یعنی مامان من خونه پسرش نیاد؟با اینکه هنوز هیچی نشده خواهراش سعی دارن نظرش رو عوض کنن و دختر خالشون رو غالبش کنن.مامانش هم زیادی افسار این پسرو دست گرفته.البته الان خوب شده ها اما می ترسم برای بعدا.گفتم شما تجربه دارین  حتما میتونید به من کمک کنید.خیلی ممنون میشم اگر به من کمک کنید چونکه رابطمون پنهانی ام هست و کسی نمیدونه نمیتونم از کسی جز شما کمک بخوام.من ۱۸ سالمه و ایشون هم ۲۴

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنون که مارو برای طرح سوال و مشورت انتخاب کردید
بنظر میرسه که شما هنوز امادگی تشکیل خانواده را ندارید ونگاهتان به مقوله ازدواج تک بعدی هست و فقط از یک جنبه به ازدواج نگاه میکنید آن هم دوست داشتن طرف مقابلتان است
اینکه تحمل نزدیک ترین افراد خانوده ایشان را ندارید و با جملاتی مثل ( خواهرهای پررو داره . به مادرش وابستست . دلم نمیخواد بعد ازدواج کسی بیاد خونمون .مادرش افسارش رو دست گرفته . ...) نشان از عدم بلوغ  در شما هست
ما قرار نیست بعد ازدواج طرف مقابلمان را از خانوده اش جدا کنیم وطبیعی است که ایشان واکنش نشان دهند و عصبانی شوند
اگر ایشان به شما بگویند با خانوادت رفت وآمد نکن. خواهرهات دخالت میکنن اینقدر با مادرت صحبت نکن شما چه احساسی خواهید داشت
یادتان باشد ازدواج تملک نیست وما قرار نیست با ازدواج مالک فردی شویم .

ما با یک فرد ازدواج نمیکنیم با یک خانواده ازدواج میکنیم .افرادی که شما در موردشون این دیدگاه رو دارید فردا مادر بزرگ . عمه و ... بچه شما هستند یک عمر همسر شما با آنها زندگی کرده و بهشون تعلق خاطر داره

دوست عزیزم با توجه به سن شما و طرف مقابلتون توصیه میکنم حتما قبل از ازدواج از مشاوره حضوری (مشاوره قبل از ازدواج) کمک بگیرید