علت زانو درد

سلام. زانوی راست من سمت داخل و روی قوزک و روی پا سمت شست تير ميكشه مشكل من از استخوان هست يا رگ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

برای تعيين منشأ درد ، نياز به معاينه و تست های فيزيكی می باشد.

ولی با توجه به توصيف شما از محل های درد ، به نظر می رسد ، درد شما نقطه ای و موضعی است كه می تواند منشأ استخوانی داشته باشد.

برای كاهش درد می توانيد از يخ استفاده كنيد. برای جلوگيری از فشار بيشتر به پا از كفش مناسب استفاده كنيد.

از انجام فعاليت های شديد و حركاتی كه تشديد كننده درد هستند ، اجتناب كنيد.

موفق باشيد