سلام لطفا منو راهنمایی کنید. سونو برای من عدد ان تی بالا زده ولی آزمایش غربالگری هیچ مشکلی نداره. الان باید به کدوم اعتماد کنم؟ 25 سالم هیچ نسبتی با شوهرم ندارم و بچه دومم هست بچه اولم سالم سالم. در ضمن به تخصص سونوگرافیست شک دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما به عدد NT جنین اشاره ای نکرده اید اما در کل در مرحله اول غربالگری جواب آزمایش وسونوگرافی با هم ارزیابی می شوند و تنها به جواب سونوگرافی اکتفا نمی شود با توجه به شرح حال شما احتمال خطا در سونوگرافی وجود دارد می توانید زیر نظر پزشک معالج خود مرحله دوم غربالگری جنین را انجام بدهید موفق باشید.