طلاق و گرفتن حضانت بچه به علت اعتیاد همسر

سلام. من 25 سالمه و یک دختر 3 ساله دارم شوهرم به شیره و تریاک اعتیاد داره و اصلا علاقه ای به ترک کردن نداره شغل و درآمد خوبی داره اما اخلاق و رفتار مناسبی نداره و این باعث شده همش به طلاق فکر کنم سوال من اینه که آیا با وجود اعتیاد شوهرم دادگاه حضانت دخترم رو برای همیشه به من میده چون خیلی لجبازه و یا اگه مهریه مو ببخشم میتونم حضانتشو همیشه بگیرم تورو خدا کامل راهنمایبم کنید چون خیلی سردرگمم.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

اگر به علت اعتباد حضانت فرزندتان را بگيريد هر زمان اثبات كنند ترک كرده اند ميتوانند دادخواست حضانت بدهند ، و مورد دوم يک توافق هست كه بايد همسرتون در دادگاه قبول كنند