سونوگرافی 4 بعدی قبل بارداری

سلام. من 6 ماه پیش سقط داشتم و از بعدش که پریودم نامنظم بود و اقدام هم بودم ولی باردار نشدم. دکتر به من گفت رحمت کوچیکه قرص ال دی داد گفت ماه بعد ال دی که پریود شدی برو سونو من اون ماه نتونستم برم ، این ماه برم اشکالی داره ؟ بعد میخوام بدونم کلا سونو ۴ بعدی قبل بارداری برای چی انجام میدن و اینکه روز تخمک گذاری باید بریم یا قبلش ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام در غالب وقتها یک دوره ال دی داده می شود و بعد سونوگرافی که رحم کامل بررسی شود و با مصرف ال دی اگر کیست هم باشه برطرف می شه اینکه شما ماه بعدش بخواهین سونو بدین دقت زمانی که بهتون گفته بودن رو نداره سونوگرافی رو پزشک با توجه به مشکل شما تجویز میکنن و زمانش رو تعیین می کنند روز تخمکگذاری برای سایز گرفتن فولیکول و برای اقدام به بارداری مفید است و قبلش برای بررسی رحم و تخمدان مفید است البته سونو زمان تخمکگذاری رحم و تخمدان هم بررسی می شود