سلام و خداقوت.

چند روز پیش من بچه یکی از همسایه ها دستم بود و داشتم توی کوچه میرفتم که پام خورد به یه آقا و تعادلم به شدت به هم خورد البته زمین نیفتادم ولی چون گردن نوزاد را درست نگرفتم خیلی میترسم که برای گردن یا نخاعش مشکلی پیش اومده باشه البته میگم زمین نخوردم و ضربه ای بهش وارد نشد ولی ترسم از این بابته که هنوز گردنش رو نمیتونست نگه داره آیا احتمال مشکل دار شدنش هست ؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اگر ضربه وارد شده و در مقایسه با قبل نحوه قرارگیری گردن را تغییر می دهد و هنگام جابجایی بیقراری و گریه می کند  توسط پزشک معاینه شود.