اصلاح بداخلاقی و رفتار نادرست

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 256 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من خیلی اخلاق بدی دارم نمیدونم چجوری عوضش کنم کینه ای هستم خیلی زود ناراحت میشم تازگیها همش با تیکه متلک حرف میزنم بعضی حرفا واقعا روان منو بهم میریزه خودخوری میکنم خودمم یه چی میگم عذاب وجدان شدید میگیرم

دوست دارم خوش اخلاق باشم دلم بزرگ باشه ولی نمیدونم چجوری دو روز خوبم بعد دوباره شروع میشه مثلا یکی درمورد شوهرم یا خانوادش حرف بدی بزنه یا مسخرشون کنه بهم برمیخوره اعصابم خورد میشه ازش کینه میگیرم.

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
سال نو مبارک، خوشحالم که تصمیم گرفتی تغیرات مثبتی در خودت به وجود بیاری

همین که این تصمیم رو گرفتی خودش نصف قضیه رو حل میکنه
بقیه هم نیاز به یک مقدار مطالعه، تفکر و تلاش داره
در مورد موقعیت هایی که برات پیش آمده در گذشته و شما بد خلقی کردین فکر کنین
مکالمات رو به خاطر بیارین
میتونی روی یک کاغذ یادداشت کنی و در موردش خوب فکر کنی که در عوض اون حرف ها چه چیز هایی میتونستی بگی یا چه رفتاری داشته باشی

تکنیک معروف نفس عمیق رو هم که حتما شنیدی
شاید در درجه اول ساده و لوس به نظر برسه ولی چند مرتبه تو موقعیت هایی که برات پیش میاد امتحان کن به جای اینکه سریع جواب بدی و واکنش نشون بدی چند تا نفس عمیق بکشید تا اروم بشین
وقتی آرامش داشته باشی قطعا میتونی خلق بهتری هم داشته باشی
در طول روز به این فکر کن که همه آدم ها جذب کسانی میشن که قادر به خودکنترلی هستند و در برابر هر چیزی سریع واکنش نشون نمیدن
پس با این انگیزه که با اخلاق و زبان خوب تبدیل به یه شخصیت محبوب و دوست داشتنی میشی پیگیر آرامش و خلق و خوی خوب باش
نکته ای که لازم میدونم در آخر اضافه کنم این هست که بخشی از خلق و خوی ما  متاثر از تغذیه مناسب است
بعضی از ویتامین ها و مواد معدنی باعث خوش اخلاقی میشن
در مورد این خوراکی ها تحقیق کنید و حتما در خورد و خوراک روزانه از این دسته از مواد غذایی استفاده کنید
صبور باشید، تغییر کم کم ایجاد میشه
آرزوی موفقیت میکنم برات

تجربه شما

سلام خانم دكتر شما تلگرام هم داريد من مشكلات زيادی دارم كه نميتونم تايپ كنم ميخوام حرف بزنم ميشه كمكم كنيد

شوهرم بداخلاقه به خانوادش وابسته است با خانواده من لجبازی ميكنه اصلا حرمت و احترام سرش نميشه دارم داغون ميشم😭😭😭😭

@1368vida
کاربر گرامی سلام. متاسفانه در حال حاضر امکان مشاوره تلفنی با کارشناسان وجود ندارد. اما در اسرع وقت در صورت امکان اطلاع رسانی خواهد شد. با تشکر