دخترم پنج ماهشه وقتی دو ماهه بود فهمیدم روی سرش تقریبا پشت گوشش یه برجستگی کوچک هست که با انگشت لمس میشد بردمش دکتر بدون اینکه دست بزنه گفت لنف هست مشکلی نداره امروز دیدم یکم عقب تر از اون قبلیه یعنی کنار سرش به سمت پشت گردنش یه غده دیگه هم هست یعنی شده دو تا خیلی میترسم میشه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
به اندازه اولی توجه کنید که بزرگتر شده یا نه. اگر بزرگتر شده و باتوجه به اینکه یکی دیگر نیز اضافه شده جهت معاینه به پزشک مراجعه کنید.