عدم تفاهم و دو راهی برای طلاق

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 436 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام . خسته نباشید. من و همسرم متاسفانه زوج مینور هستیم. بعد از ۶ سال از ازدواجمون به اصرار همسرم تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم. تو ماه چهارم بارداریم بعد از آزمایش فهمیدم جنین ماژوره و مجبور به سقطش شدم. کلی عذاب کشیدم و بیمارستان بستری شدم تا از من خارجش کنن و بعدش هم عذاب روحی و ...

الان دیگه تو خودم همچین توان و نیرویی نمیبینم که بتونم دوباره چنین چیزی رو امتحان کنم چون تو هر بارداری من احتمال ۲۵ درصد بچه ماژور میشه و سقط.منو همسرم باهم تفاهم هم نداریم مدام درحال جر و بحث کردن هستیم قبلا مشاوره میرفتیم اما تاثیرش یه هفته بود فورا فراموش میکرد توضیحاتی که میگرفت رو.

فکر کردم با بچه بتونیم زندگیمون رو شیرین کنیم که اون هم نشد.

الان من بهش اعلام کردم که دیگه همچین چیزی رو امتحان نمیکنم و باتوجه به عدم تفاهمی هم که داریم بهتره جدا بشیم ولی ایشون طبق معمول فرصت میخواد برای بهتر شدن اخلاقش و میگه اصلا بچه نمیخوام.

نمیدونم چیکار کنم! لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنین.

از لطف شما سپاسگزارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

به طور طبیعی هر چقدر خود شما بتونی آرامشت رو حفظ کنی و رفتار خوبی با همسرت داشته باشی ایشون هم با شما صمیمی تر و مهربان تر میشن

وجود بچه اگر چه تغییراتی در زندگی زوجین به وجود میاره اما تضمین صد در صدی برای مثبت بودن این تغییرات نیست

قطعا تصمیم گیری در مورد جدایی احتیاج به زمان زیاد و بررسی های بیشتری داره
به عنوان آخرین راه حل به جدایی نگاه کنید

فرصت مورد نظر ایشون رو فراهم کنید تا بیشتر در این زمان با هم فکر کنید
هم خودتان و هم همسرتان باید در راستی بهبود روابط تلاش کنید
موفق باشید

تجربه شما

سلام عزیزم

متاسفم که دچار مشکل شدی به نظر من کسی که ۶سال نتونسته عوض شه دیگه هم عوض نمیشه از طرفی با این فرد نمیتونی بچه دار شی و سنت طوری هست که میتونی یه زندگی جدید شروع کنی البته طلاق خیلی سخته و شما باید فرد خودساخته ای باشی که بتونی سختی ها شو تحمل کنی ولی شما شانس یک زندگی دوباره رو داری در صورتی که زیاد نخوای تاخیر کنی و سنت بالا بره اگه هنوز دلت به این زندگی هس برای آخرین بار  شانس بچه دار شدن رو به خودت بده و اگه نشد به طور قاطع تصمیممت رو بگیر و برای همیشه از این زندگی برو امیدوارم که موفق باشی و این رو بدون دنیا برای هیچ کسی همیشه روی قشنگشو نشون نداده  و همه زندگی ها روزای تلخ هم دارن

من میخواهم بخاطر اینکه که تو این زندگی من همش مقصرم بزارم برم یا که  خودمو بکشم که هیچکس نفهمه خسته ام