ازدواج و اختلاف فرهنگی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 198 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من به مدت ۲ سال با آقایی در ارتباطم،که با هم اختلاف فرهنگی زیادی داریم مخصوصا حجاب،ولی سعی کردم کوتاه بیایم(تو این زمینه بیشتر من) چون همه میگفتن این چیزا ارزش چندانی نداره،ولی واقعا الان که نزدیک عقد هست من حس میکنم نمیتونم کنار بیام(حتی با گذاشتن عکس محجبه در فضای مجازی گاها مشکل داره)،به نظرتون این کوتاه اومدن منطقی هست

خیلی مسائل دیگه هم بوده که سعی کردیم با هم خودمون وقف بدیم ولی من انعطاف پذیری بیشتری از خودم نشون دادم چون میدونم از نظر احساسی خیلی بهم علاقه داره و واقعا پسر خوبیه ولی واقعا دیگه حس میکنم خیلی برام سخته زندگی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
سال نو مبارک

دو سال زمان بسیار خوبی برای شناخت و در نهایت تصمیم گیری هست
فکر میکنم شما با جز جز اخلاقیات و روحیات ایشون آشنایی پیدا کردین و اگر با منطق و به دور از احساسات موقتی قضاوت کنی قطعا میتونی تصمیم درستی بگیری

تمام انسانها مجموعه ای خوبی ها و بدی ها هستن یه مقدار شما باید خودت رو با ایشون هماهنگ کنی یه مقدار  ایشون

ممکنه یک مساله ای برای شما آنقدر در زندگی مهم باشه که نتونی درش تغییری ایجاد کنی اما اگر تفاوت های بین شما و همسرتان در حد مسایلی مثل حجاب و... هست که میتونی خودت رو با خواسته ایشون سازگار کنی مساله خاصی پیش نمیاد ولی این روند به شکلی نباشه که مدام شما تغییر کنی در بعضی موارد ایشون هم باید با شما سازگار بشن این تفاهم ها با تدبیر و رعایت احترام بین شما باید به وجود بیاد،اگر این مساله زیاد ذهن شما رو درگیر میکنه حتما باهاشون صحبت کن و احساساتت رو به زبان بیار
نمیتونم بگم کار شما منطقی یا غیر منطقی هست
همه چیز بستگی به خود شما و ارتباطات بیتون داره
تا جایی پیش برین که احساس فدا شدن نداشته باشین
حرف زدن راجع به همه مشکلاتی که پیش میاد بهترین راه حل هست
موفق باشید

تجربه شما

با عرض سلام و احترام

این مسئله خیلی مهمه اگر شما قصد فرزند دارشدن در آینده داشته باشید این سوء تفاهمات مذهبی مشکل ایجاد میکنه به نظرم !!!