بیماری دو قطبی و تیپ شخصیت ENFP

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 353 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام

من سه ساله که با تشخیص بیماری دو قطبی دپاکین ۵۰۰ مصرف میکنم خیلی افسردم خوابم زیاده و بعضی موقع ها هم دوست دارم چندین کار رو به صورت همزمان انجام بدم مثلا هم دوست دارم کلاس موسیقی برم هم برای ارشد بخونم هم کلاس زبان آلمانی برم نسبت به آدمایی که این مهارتها رو دارن غبطه میخورم و ناراحت میشم که چرا پدر و مادر من از افرادی نبودن که به جای اینکه از کوچکی ما ( فرزندان ) انقدر با هم دعوا بیفتن کمی به فکر ما بودن روی رشد ما فکر میکردن هیچ وقت من رو دوست نداشتن همش تو زندگیمون دعواهای شدید بود پدرم ۶ سالی هست که فوت کرده  یکسال قبل فوت پدرم مادرم و ما جدا از هم زندگی میکردیم به خاطر بیماریم هر از گاهی مدتی  دوست ندارم کسی با من حرف بزنه خواهرم که تو خونه هست و برادرم با من رابطشون قطعه و میگن تو موج میزنی و روانی هستی

خواهرم به من توهین میکنه اصلا به من کمک نمیکنه در حال حاضر واقعا افسردم و اضطراب دارم نمیدونم از زندگی چی میخوام داغونم چند دفعه ای به خودکشی فکر کردم

تو رابطه ها ی خودمم با جنس مخالف همیشه مورد تمسخر قرار میگیرم کسی به سمتم نمیاد بهم پیشنهاد بده !!!

تو خواب کابوس زیاد میبینم و جیغ میزنم کلونازپام هم مصرف میکنم ولی اصلا فایده نداره گاهی اوقات شبی ۲ تا ۱ میلی هم جواب نمیده !!!

اطلاعات تکمیلی

سن متولد ۱۳۶۸ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

متوجه هستم که شرایط سختی رو می‌گذرونید و امیدوارم به کمک دارودرمانی و البته روان‌درمانی که مکمل دارودرمانی هست سلامت کامل براتون حاصل بشه.
در گذشته‌ی هریک از ما تجاربی وجود داره که فکر کردن بهشون جز رنج بیشتر، چیزی عاید ما نمی‌کنه. مثل مرور دعواهای والدینتون و غبطه خوردن به حال دیگرانی که مهارتهای بیشتری نسبت به من و شما دارن. چیزی که اهمیت داره این هست که ما از الان برای خودمون اهدافی داشته باشیم و برنامه‌ی قابل اجرایی بچینیم تا به مرور بتونیم پیشرفت کنیم. حتما شنیدین که با یکدست چند تا هندوانه نمیشه برداشت و کار سخت میشه ضمن اینکه لزومی نداره در چنین شرایطی برای خودتون فشار روانی ایجاد کنید و خودتون رو در تنگنا قرار بدین. در مورد اعضای خانواده‌تون، شاید بهتر باشه در مورد بیماری و داروهایی که فعلا مصرف می‌کنید براشون توضیح بدین. بهشون بگید که دلتون میخواد رابطه گرمتری با هم داشته باشید. و حتما به جای لجبازی سعی کنید جلب کمک خواهرتان و استفاده از راهنمایی های ایشون انجام اهدافتان را سهل تر نمایید.
در خصوص ارتباط با جنس مخالف، بهتر هست تا زمانی که دوران درمان را میگذرانید برای زندگیتون تصمیمات جدی اتخاذ نکنید یا حداقل حتما نظر رواندرمانگر خود را در برقراری رابطه خود مد نظر بگیرید.
ورزش کنید.
روی اهدافتون کار کنید.
به خودتون و دیگران سخت نگیرید.
بیماری برای هریک از ما ممکن هست پیش بیاد مهم پیگیری شما برای بهبود است. این خیلی خوبه که شما دارودرمانی رو ادامه دادید. در کنارش حتما روان‌درمانی رو هم مد نظر بگیرید  تا ان‌شاالله روند بهبودی تان تسهیل شود.
زندگی برای شما روزهای شادی رو به ارمغان می آورد به شرط اینکه همت و تصمیم قاطع برای این امر بگیرید.
برای رسیدن به اهدافتون نیز آهسته و پیوسته تلاش کنید.🌹🌹🌹

تجربه شما

تجربه من اینه که بعد مدتی که دارو مصرف کردی و یکم روبراه شدی بتدریج کمش کنی و قطعش کنی. چون این داروها در طولانی مدت دیگه کمکی بهت نمیکنه. فقط ورزش و تفریح های شاد بهت کمک میکنه. سعی کن محیط هایی رو پیدا کنی که بهت انرژی مثبت میدن و برو اونجا. هر جا هم که میبینی حالتو بد میکنه دور شو از اونجا. خیلی مهمه که بتونی چند تا دوست پیدا کنی و باهاشون خوش بگذرونی و بگی و بخندی. این فوق العاده بهت کمک میکنه. دارو در طولانی مدت واقعا بهت کمک نمیکنه به نظر من. بعد اینکه افکار منفی رو بریز دور و اصلا به خاطرات تلخ گذشته فکر نکن. سعی کن شرایطت رو بپذیری و از خودت توقع کارهای سخت نداشته باشی مثل قبولی کنکور ارشد. اگه مثل یه آدم معمولی ولی سالم زندگی کنی بهتر از یه آدم توانا و موفق ولی مریضه.

ممنون از پاسختون

ولی مسائل زیادی وجود داره که قابل گفتن نیست اینجا

میشه روانشناس خوب خانم با تجربه منصف از لحاظ حق مشاوره به من معرفی کنید تو تهران .

پی وی لطفا .

باز هم تشکر .

@برفا
کاربر گرامی معرفی دکتر. کلینیک. محصولات و.. در حیطه تخصصی کارشناسان نیست می توانید برای ارتباط با کاربران به قسمت تبادل نظر مراجعه کنید