لجبازی در زندگی زناشویی

خواهرم متاهل و بچه دارد اما به دلیل لجبازی خواهرم، زندگیشان در حال فروپاشی است چیکار کنم که دست از خصلت لجبازی بردارد

موقع لج هیچ منطق را قبول ندارد

اطلاعات تکمیلی

سن سن خواهرم 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بهار مبارک

باید بررسی شود دلیل لجبازی خواهرتان چیست؟
این خشم از کجا نشات میگیرد؟
چه موقعیت هایی او را بیشتر سرلج می اندازد؟
خواسته اش چیست؟
نارضایتی از چه دارد؟
چه ناکامی هایی را تجربه کرده؟
رابطه زناشویی شان چگونه است؟
واکنش های همسرشان در مقابل رفتار خواهرتان چیست؟
و....
نگرانی تان را درک میکنم و تحسین تان میکنم که انقدر زندگی خواهرتان برایتان مهم است، بهترین کمک شما به ایشون تشویق ایشون به مراجعه خودشان به مشاور است.
اما اگر قبول نکردند و نخواستند پافشاری نکنید چراکه فرد باید خودخواسته کاری را انجام دهید در غیر این صورت عواقب سنگین تری را به خود و اطرافیان تحمیل خواهد کرد.
و گام مهم همراهی همسرشان است شاید اگر همسرشان مهارت های رفتار با ایشون را یاد بگیرند آرامش بیشتری بر زندگی شان حکمفرا شود
پایدار باشید🌹🌹🌹