فرق گذاشتن پدرشوهر بین فرزندان

سلام خسته نباشید.همسر من توی یک خانواده پر جمعیت به دنیا اومده و خدا رو شکر همه خواهر برادرها خوب هستن فقط ایشون یک برادر داره که ۴سال از همسر من بزرگتره و پدرشوهرم ایشون رو به شدت دوست داره و ایشون براشون با همه فرق دارن و خیلی راحت تحت‌ تاثیر حرفهای این فرزندشون قرار میگیره و من ازاین موضوع به شدت ناراحتم و اذیت میشم وقتی فرق گذشتناشون رو میبینم و نکته مهم اینه که وقتی همسرم خواستگاری من اومدن مادرشون گفتن ایشون خونه داره ولی حالا میگن نداره و من از توی عقد موندن خسته شدم پدرمم میگن نمیذارم بری خونه اجاره ای و ازطرفی من مطمنم برادر همسرم که پدرشوهرم خیلی دوستش داره نمیذاره برای ما خونه بخره همه چی به هم ربط پیدا کرده ومن آخرش میرسم به فرق گذاشتنه پدرشوهرم.....

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بهار مبارک

فرمودید رابطه خواهر برادرها با هم خوب است، بنابراین این فرق گذاشتن آیا همسر شما را آزار میدهد و شما از ناراحتی ایشون ناراحت هستسد یا شخصا درگیر مرزهای خانوادگی ایشون شده اید؟
اگر همسرتان ناراحت است شما بعنوان یار ایشون باید کمک کنید تا ایشون جایگاه و استقلال شخصی خود را بدست آورد و احساسات خود را تعدیل کند.
اگر خود شخصا از این موضوع ناراحت هستید باید احساسات منفی خود را مدیریت کنید و به خود یاد اوری نمایید این ساختار خانواده ای است که شما جز از ان شده اید و همان گونه که حتما دلتان نمیخواد همسرتان این ساختار را زیر سوال ببرد شما نیز باید خانواده ایشون را به همین صورت بپذیرید.

در مورد خونه خریدن نیز شما باید این موضوع را با خود همسرتان مطرح و حل فصل کنید.مبنای یک زندگی بر این است که دو نفر با هم راهی مشترک را در پیش میگیرند و می سازند اگر خانواده کمکی می کنند صرفا خواست خودشون است.
بنابراین
در وهله اول سعی کنید روابط خانوادگی همسر خود را همانگونه که هست بپذیرید.
دوم بر استقلال شخصیت، تصمیم گیری و مدیریت خود و همسرتان تمرکز کنید.
سوم با همسرتان گفتگو کنید و برای مسایل خود راه حل بیابید، حل مساله و مدیریت نعارض بسیار در زندگی اهمیت دارد و این دیت مسایل پیش آمده قبل از ازدواج خود محکی ست برای شما تا بدانید چقدر با یکدیگر آشنایید و زبان مشترک برای رسیدن به توافق دارید.

در حل مسایل زندگی خود حتما هشیار باشید و تسلیم مطلق احساسات خود نشنوید. 🌹🌹🌹