اعتیاد همسرم به شیشه

با سلام.

چندین ماه است که فهمیدم همسرم شیشه میکشه.چندبار تذکر دادم و نتیجه نگرفتم. یه فرزند دوماهه دارم. توروخدا بگید چیکار کنم.میدونم ترک نمیکنه. قیافش تابلو شده، ب شدت لاغر و کم اشتها شده. دندوناش داغون شده. نگران آینده زندگیمم.هیییچی برام کم نذاشته تو زندگی، عاشقشم، اونم عاشقمه. اما این رفتارشو واقعا نمیتونم تحمل کنم.چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

باسلام دوست عزيز منونم كه ما رو برای مشاوره انتخاب كردين
اولين برخورد خانواده وقتی متوجه اعتياداعضای خانوادشون می شن؛ سردر گمی و نااميدی هست. احساس ميكنن همه زندگيشون از دست رفته و جای اميدی نيست. در حالی كه افراد زيادی هستن كه با حمايت های صحيح خانواده پاك هستن و دارن آزادانه زندگی ميكنن. پس اولين اقدام شما؛ قبول اين واقعيت هست كه همسر شما اعتياد دارن. اقدام بعدی داشتن اميد و صحبت با همسرتون من باب اعتيادشون هست. بهترين اقدامی كه شما بايد انجام بدين؛ اقدام به شروع فرايند درمان هست. برای اين امر ميتونيد به كلينيک های درمان سرپايی، به كلينيک ها و بيمارستان ها جهت بستری و سم زدايی، ويا كمپها مراجعه كنيد.