کج خلقی و لجبازی پسر پنج ساله

با سلام. من یک پسر پنج ساله دارم که خیلی روی همه چیز مقاومت میکنه حتی موقعی که نزدیک دو سال داشت حرف نمیزد و دوست نداشت حرف بزنه. یا یه چیزی رو درستش رو بهش میگم مخالفت میکنه و دوست نداره قبول کنه گاهی هم میدونه من دارم درست میگم ولی بازم دوست داره بگه نه. پریشب رفتیم تولد یکی از بچه های فامیل اعصابش خورد شد داد و فریاد که چرا تولد میگیرید بسه خوشم نمیاد. اون بچه هم همسن پسرم بود و دختره. ولی اون اصلا اینطوری نیست. تا جایی که میخواستند سورپرایزش کنند چون نمیدونست تولدشه. ولی پسر من از تولد گرفتن و کادو گرفتن خوشش نمیاد حتی دوست نداره بهش عیدی بدند. لطفا راهنماییم کنید با این رفتارهاش چیکار کنم. هر کی این رفتارها رو ببینه واقعا تعجب میکنه . کمکم کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:
دوست عزیز به شما پیشنهاد می کنم برای بررسی دقیق تر به صورت حضوری به روان شناس کودک مراجعه کنید.
سربلند باشید مثل شمشاد