سلام خسته نباشید من این ماه اقدام به بارداری کردم از روز ۱۹ تا ۲۲ سیکل دل درد و کمر درد داشتم ولی خیلی شدید نبود روز ۲۲ سیکل یه لک صورتی اندازه عدس دیدم و بعد از اون چند بار لک قهوه ای میبینم در صورتی که دردام کامل قطع شده سیکلم هم ۲۶ یا ۲۷ روزه است آیا این میتواند نشانه ی لانه گزینی باشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما احتمال اینکه این لکه بینی مربوط به لانه گزینی جنین باشد وجود دارد موفق باشید

تجربه شما

سلام خسته نباشید من عادت ماهانه ی منظمی دارم ولی ماه قبل می بایست چهارم اسفند پریود میشدم ولی نشدم، ولی بعد از گذشت یک ماه حالا چهارم فروردین پریود شدم البته فعلا در حد لکه بینی، دلیل عادت نشدنم ماه گذشته چی میتونه باشه؟

@72shahpari
کاربر گرامی سلام لطفا سوال خود را در بخش از ما بپرسید مطرح کنید تا کارشناسان در اسرع وقت پاسخگو باشند . با تشکر