راهکار برای زایمان زودتر از موعد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 53 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام هفته ۳۷ هستم میخوام بدونم چیکار کنم جنین سریع بیاد داخل لگن و زود زایمان کنم. مثلا هفته ۳۸. بچه قبلیم هفته ۴۱ با آمپول فشار دنیا اومد. آیا این دفعه هم اینطوری میشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

هر وقت جنین آمادگی لازم جهت زندگی خارج از رحم رو داشته باشد با ترشح هورمونها روند زایمان رو آغاز میکند .پیاده روی. تحریک نوک سینه ...گاهی موثر است . روز خوش

تجربه شما

سلام الان باید زایمان کرده باشید حدود ۴۱ هفته هستید

ممنون از پاسختون .من آخرین پریودیم ۹ تیر بود و ۲۸ و ۲۶ تیر اقدام داشتم الان چند هفته محسوب میشم؟ مرسی