شرایط گرفتن بیمه بیکاری

سلام .میشه در مورد بیمه بیکاری منو راهنمایی کنید.مادرم هفت سال سابقه بیمه داره .بعد از اون یک سال در مهد کار کرده .الان در حال تعدیل نیرو هستند .میخواستم بدونم بیمه ییکاری رو چطوری بگیرم.چقدر بهش تعلق میگیره؟هر ماه واریز میشه؟خیلی ممنونم بهم راهنمای بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و تبریک سال نو

1. بله از زمانی که مادر شما بیکار می شود می تواند با در دست داشتن مدارک حداکثر ظرف مدت 30 روز باید این موضوع را به واحد کار و امور اجتماعی محل سکونت و پرداخت بیمه گزارش کنید.

2. حتما بای داین بیکاری به صورت غیر ارادی باشد و به خواست خود ایشان نباشد.

3. با شرایطی که مادر شما دارد مستحق دریافت 18 ماه بیمه بیکاری هستند.

4.و مبلغ آن بین 55 درصد تا نهایتا 80 درصد حقوق دریافتی بیشتر نیست مشروط بر این که از حداقل حقوق و مزایای تعیینی توسط شورای عالی کار کمتر نباشد.

5. مدارک لازم برای  دریافت بیمه بیکاری:

✅ اصل و کپی یکسال آخر قرارداد کار یا رای صادر شده

✅ عکس ۴*۳ جدید (۴ قطعه)

✅ اصل و کپی مدرک تحصیلی یا مدرک فنی

✅ اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه

✅ اصل و کپی کارت ملی

✅ اصل و کپی گواهی کار از شرکت

✅ اصل و کپی کارت پایان خدمت (فقط برای آقایان)

✅ کپی صفحه اول دفترچه بیمه

موفق باشید