تنبلی تخمدان و اقدام به بارداری

سلام وقت بخیر

من تخمدان پلی کیستیک دارم و چن ماهی هست که اقدام به بارداری کردم

قرص دوفاستون و متفورمین مصرف میکنم و شنیدم که چون این قرصا رو مصرف میکنم با کیت تخمک گذاری نمیتونم متوجه بشم آیا تخمک گذاری انجام میشه یا نه؟! ضمنا من پریودم منظم شده با این قرصها

راه دیگه ای غیر از سونوگرافی نیست که خودم متوجه بشم که تخمک آزاد میشه؟

اصلا چه نشونه فیزیکی داره؟

ممنون و خسته نباشید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل هوشبری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
میتوانید از کیت استفاده کنید .دمای بدنتان کمی بالا میرود .نوع ترشحاتتون تغییر میکند
دانستن اینها کمکی به شما نمیکند.اگرقصد بارداری دارید ورزش کنید  کاهش وزن داشته باشید داروها رو مصرف کنید ویکشب درمیان اقدام کنید
روزخوش