من ۳۵ سال سن دارم و یه دختر۱۲ساله و یه پسر۶ساله دارم! متاسفانه خیلی با هم دعوا میکنند! سر هر موضوعی که فکر کنید

پسرم لجبازه چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت مرد شغل راننده تاکسی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و تبریک سال نو:

دوست عزیز باید خدمتتان عرض کنم که دعواهای خواهر و برادری جزو طبیعی ترین مسائل زندگی است و اگر به منظور از بین بردن و حذف این دعواها به مشاورمراجعه کنید قطعا به مقصودتان نخواهید رسید اما در یک عبارت کلی به شما پیشنهاد می کنم:

خیلی مشتاق نباشید که به میان معرکه بپرید و تمام درگیریها را فیصله بدهید. اگر بچه ها را تنها بگذارید تا از توانایی هایشان استفاده کنند، اغلب شما را حیرت زده خواهند کرد، چون به سرعت می توانند مشکلاتشان را حل کنند. البته گاهی ناچار به دخالت هستید، اگر هر یک از شرایط زیر حاکم شد، اقدام کنید:

. اگر درگیری در کار همه خانواده اخلال ایجاد کرده باشد

. اگر درگیری طولانی شده باشد و امیدی به برقراری آشتی نباشد

. اگر بچه ها به تنهایی نمی توانند راه حلی برای مشکلشان پیدا کنند

. اگر یکی از بچه ها در حال آسیب دیدن است

. اگر یکی از بچه ها عادت دارد به دیگری زور بگوید یا زخم زبان بزند

 همچنین:

کتاب: راهنمای بهبود روابط خواهر و برادرها     نوشته: پت اسپانگن و ویکتوریا ریچاردسون     ترجمه: سارا رییسی   انتشارات: صابرین    را مطالعه کنید.

سربلند باشید مثل شمشاد