سلام . نتیجه غربالگری اول Ds21  در حدود 1:6940 بوده و در غربالگری دوم 1:233 نشون داده آیا مشکلی داره؟ در سونوگرافی آنومالی هم هیچ مشکلی وجود ندارد . آیا خوردن غدایی چرب قبل از آزمایش غربالگری در نتیجه تاثیری دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار- دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خوردن غذا تاثیری ندارد ازمایش وسونو باهم تفسیر میشود اگر مشکلی بود حتما به شما اطلاع میدادند.روزخوش