آمپول برای رشد ریه جنین در هفته 31 بارداری

با عرض سلام و خسته نباشيد

من در هفته ٣١ بارداری به خاطر درد زير شكم به دكتر مراجعه كردم كه بعد از انجام سونوى واژنال گفتند كه رحمت جاش كم شده از قسمت واژن حدود ١٢ ميلى متر بود و بايد برى بيمارستان بسترى بشى و بهم ٢ بار آمپول عضلانى در دو روز زدند و گفتند اگر بچه زود دنيا بياد باعث ميشه كه از قبل ريه هاش با اين آمپول كامل بشه و حدود ٨ قرص مخصوص  هر ٨ ساعت دادن و گفتند براى اينه كه انقباض رحمى رو از بين ببره و الان رحمم به خاطر استراحت حدود ٢ سانت جاش بيشتر شده و گفتند كه ميتونم برگردم خونه ميخواستم بدونم اين آمپول ها و قرص ها براى بچه ضرر نداره ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نگران نباشید این داروها مجاز هست و چون با نظر پزشک بوده مشکلی ایجاد نمیکند
روز خوش