خواستگاری و مشاوره قبل از ازدواج

سلام خانوم دکتر من دختری  هستم 25 ساله از طریق دوستم با پسر خالش که قصد ازدواج داشت آشنا شدم الان یکماهه باهم در ارتباطیم از نظر اعتقادی بهم نزدیکیم پسر بدی هم نیس میشه باهاش کنار اومد مشکلی که این وسط هست این هست که ایشون اول تو کار تولیدی لباس زنانه بودن بعد سر یه سری مشکلات ورشکستگی از کارشون اومدن بیرون حالا سرمایشون رو با دوستشون زدن تو کار ، یه جورایی باهم شریک هستند ولی برای اینکه بیاد جلو و خرج و مخارج زندگی باید اون سرمایه رو از کار بکشه بیرون و به قول خودش بشه اونجا یه حقوق بگیر ساده 1-1500 میلیون

من حس میکنم ایشون میخواد سرکار نره بعنوان مثال شاید پیش خودش بگه رفیقم که داره کار میکنه من یکم دیرتر برم

الان گیر کردم چیکار کنم مشاوره پیش ازدواج  یک جلسه رفتیم 5 جلسه اش مانده

الان شما نظرتون چیه راهنماییم کنید. میخوام ردش کنم با خودم میگم نکنه بعدا پشیمون شم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و عرض ادب

دوست عزیز من متوجه نشدم شما چطور حس کردید ایشون قصد سرکار رفتن ندارند؟
آیا در این مورد با هم صحبت کردید و نظرشون رو پرسیدید

اگر برای شما شغل و وضعیت اقتصادی اهمیت بیشتری نسبت به گرفتن مراسم ورسم و رسوم دارد. با ایشون صحبت کنید و بهشون بگویید که چه فکری دارید و نمی خواهید به خاطر عروسی گرفتن ثبات شغلی شون به خطر بیفته. ببینید نظر ایشون در این مورد چی هست
در مورد تعهد و مسئولیت یک زندگی چطور هستند. در گذشته خود تا به حال از نظر شغلی به چه شکلی بودند؟.. با بررسی این مسائل می توانید اطلاعاتی به دست بیارید

اما شما برای انتخاب و تصمیم گیری راه درستی را پیش گرفتید. مشاوره پیش از ازدواج تا حد زیادی می تواند به شما در انتخاب کمک کند
کمی تامل کنید. عجله نکنید حداقل سه تا شش ماه را برای آشنایی و مشاوره رفتن در نظر بگیرید.

امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشید