رژیم غذایی در سزارین و تغذیه برای زردی نوزاد

سلام خدمت شما .رژیم غذایی در زایمان سزارین چگونه است ...برای زردی نوزاد چه تغذیه ای برای مادر مناسب است؟

چسب پانسمان محل برش چه موقع باید برداشته شود ؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

اولاً تا حدود 4-5 روز پس از سزارین از خوردن غذای ها ی نفاخ مثل انواع حبوبات یا میوه خام ، آب میوه خام، آب میوه های صنعتی مثل رانی و….. دوری کنید. سبزیجات به شکل پخته گزینه مناسبی هست. در صورت یبوست از روغن زیتون، انجیر و آلوی خشک به شکل خیسانده شده استفاده شود. حتماً روزانه  مایعات به میزان حداقل 5 لیوان مصرف کنید. در مورد زردی نوزاد، پزشک معالج بایستی تصمیم بگیره. اما اگر طولانی و ادامه دار نباشد و خفیف باشد نگرانی ندارد معمولاً رفع میشه و نیاز به پرهیز غذایی خاصی برای مادر نیست.

با احترام