با سلام دخترم ۱۵ سالش هست و رفتار پارسال و امسالش خیلی متفاوت شده از لحاظ حجابش میگم و اخلاقش چون ما یه خانواده مذهبی هستیم خیلی بهم فشار میاد وقتی باهاش حرف میزنم انگار باهاش نیستم میگه قانع نمیشم من رو قانع کنید. موندم قبلا چادر میزد الان نمیزنه.درخواست کمک ازتون دارم.ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
تغییراتی که در دوران نوجوانی اتفاق میفته طبیعیه؛ چه تغییرات جسمی و چه تغییرات روحی و اعتقادی.
جوان برای پذیرش باورهاش دنبال راههای منطقی است. شما وقتی می تونید کسی رو قانع کنید که هم خودتون قانع شده باشید هم اون شخص واقعا بخاد قانع بشه.
با ایشون کاملا منطقی صحبت کنید.
اگر از راههایی که بلدید ایشون قانع نشد، حتما پیش یک مشاور مذهبی روانشناس برید.
مشاوره حضوری لازم است. چون باید صحبت های دخترتون هم شنیده بشه

تجربه شما

سپاس فراوان