تغذيه كودک يكساله و مصرف شیر پاستوریزه

با سلام و خسته نباشين

من يك دختر يک ساله دارم كه با شير مادر تغذيه شده،،.ميخواستم بدونم ميتونم در كنار شير مادر بهش شير پاستوريزه گاو هم بدم؟چه مقدار در روز؟و اينكه بايد جوشانده بشه؟

متشكرم از پاسخگوييتون

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
از یک سالگی به بعد می توان از شیرگاو در تغذیه کودک استفاده کرد.باتوجه به اینکه امکان حساسیت وجود دارد به تدریج شروع کنید. مقدار مصرف به اندازه ای باشد که در کنار خوردن شیر خودتان و غذاهای کمکی، شیرگاو نیز بنوشد. و باعث حذف هیچ کدام از آنها نشود. بهتر است ولرم مصرف شود.